Pohjois-Savon nukkiskerho aloitti eilen syyskautensa minun luona. Meitä oli 7 innokasta nukkisystävää, vaikka osalla matkaa oli yli 100 km, useimmilla 60 -80 km suuntaansa. Etukäteen oli sovittu aiheeksi mittakaavan 1:48 nukkekodin sisustusjutut, mutta kuten ennenkin kerhossamme sai tehdä muitakin juttuja tai olla tekemättä mitään - kuten minulle kävi tällä kertaa.

Kerhon emäntänä sain aivan ihania 1:48, 1:12 ja 1:1 tuliaisia! Tässä kuvia osasta tuliaisia:Tuulalta%20ja%20Kirsilt%C3%A4%2027.09.13

Tuulalta sain upean sohvakaluston; sohva, nojatuoli ja pöytä. Kirsiltä uskomattoman ihanan nukkisasukkaan ja makuuhuoneen kalustoa. Ihastelen sitä, että Tuula ja Kirsi osaavat itse tehdä näin hienoja 1:48 minejä.

Kaijalta%20k%C3%A4sity%C3%B6t%2C%20Tiina

Taidokkaasti tehdyt käsityöt on Kaijalta, "seinäkukkahylly" Tiinalta, keltainen nurkkahylly Kristiinalta, oikealla suolaa ja näkkileipää sekä keskellä pieniä kukkia "ruukussa" Pirkolta. Nämä ovat 1:12 koon minejä.

Kuten eilen oli puhetta, niin nukkekotiswapeissa ja muuten kerholaislta saadut minit löytävät kyllä ajan kanssa paikkansa minun nukkekodeissani. Näistäkin ihanuuksista nukkekotieni asukkaat ovat jo muutaman ottaneet käyttöönsä.

Kiitos Kaija, Kirsi, Kristiina, Pirkko, Tiina ja Tuula eilisestä. Oli mukavaa taas kerhoilla kanssanne!

Illalla en malttanut mennä nukkumaan, vaan suunnittelin minijuttuja puolille öin ja tänään keittiön pöytäni on jälleen muuttunut ruokapöydästä mineilypöydäksi.