Kylpyhuone-sauna on saanut lisävarustusta mm. pyyheliinoja seinäkoukkuineen, seinälle wc-paperitelineen, kattolampun ja saunan seinälle lampun. Lisäksi rakentelin puupenkin kylpyhuone-saunaan. Nyt perheen pienimpienkin on helpompi peseytyä. Tässäpä kuvia:

1519556.jpg

Kuva 1: Oikealla oleva punavalkoinen "ripustin" (oikea nimi, mikä?), jossa säilytetään vessapaperia, on nukkekotikerhoswapista saatu, Tiinalta. Seinäkoukut ovat rintsikoista.

1519547.jpg

Kuva 2: Kattolappu. Valkoinen nappi + pallukka (tietokoneen hiirestäköhän tämä oli?). Minun on "helppo" tehdä lamppuja, kun nukkekodissani ei ole oikeasti sähköjä.

1519562.jpg

Kuva 3: Seinällä wc-paperiteline. Metallinen teline on kameran osa. WC-istuimen vieressä lattialla oleva viemärin avaaja on rakenneltu hammastikusta ja tipettikumista.

1519550.jpg

Kuva 4: Puupenkki peseytymistä varten. Seinähylly hajuvesipulloineen on joulukalenteriwapista Tuulalta saatu. Joulukalenteriswapista 2007 on blogissani omat sivut.

1519545.jpg

Kuva 5: Tästä hyllytelineestä olen jo aikaisemmin kertonut blogissani. Sen vieressä on puunkantoteline, joka myös on Tuulalta saatu, joulukalenterista.

1519537.jpg

Kuva 6: Yleiskuva kylpyhuone-saunasta, vappuna kuvattuna. Saunan oikealla seinällä on seinälamppu, jonka tekotarvikkeet löytyvät seuraavasta kuvasta.

787737.jpg

Kuva 7: Suurennus saunan seinälampusta, punainen oikealla. Tuo valkoinen läpyskähän on pilleripurkista. Maalasin sen kuparimaalilla. Punainen ja keltainen "valo" on lasia. 

Kylpyhuone-saunan remontista, kiukaan ja lauteiden rakentamisesta olen jo aikaisemmin kertonut blogissani. Nämä jutut valokuvineen löytyvät blogin oikeassa reunassa olevan Tunnisteet-otsikon alta "Koti Nehafossa".