Nehafon kellarikerrokseen valmistui kodinhoitohuone jouluvalmistelujen lomassa.

2178463.jpg

Kodinhoitohuoneen takanahan on pieni kylpyhuone - wc, josta olen kertonut jo aikaisemmin. Oikealla olevasta ovesta pääsee ruokakellariin ja apukeittiöön.

2178464.jpg

Tuulalta vuosi sitten joulukalenteriswapista saadut puulautaset sopivat hyvin tähän seinälle (oikealla). Tuulalta on myös hieno pesulauta. Työkalupakin tein Schifkan ohjeella. Työkalupakissa on maalipensseleitä, -purkkeja ja mm. "akkuporakone".

2178466.jpg

Pampulalta tämän vuoden jouluna saadut peltiämpäri ja sen vieressä olevat juuriharja sekä muut siivousvälineet ovat myös löytäneet jo paikkansa. Varrellisen lattiaharjan tekemisestä olen kertonut aikaisemmin. Se on kierrätystavaraa. Itse tehdyn UPO-pölynimurinkin olen jo esitellyt. Pakastearkun yläpuolella seinällä on Lissabonista ostettu sininen "kaakelitaulu" (seinämagneetti).

2178467.jpg

Bodo Hennigin mankelin sain vuosi sitten joululahjaksi. Nyt tein sille pöydän. Sen takana pöydällä on nukkekotikerhon swapista saamani Tuulan tekemät silityslauta ja -rauta. Seinähyllyllä on Juliana-äidin silitysrautakokoelma ja myös kahvimyllyt. Vaaleasta puusta tehdyn kahvimyllyn olen myös saanut kerhoswapista. Sen on tehnyt Kirsi.