Nukkekotikerhomme kokoontui tänään Tuulan luona Siilinjärvellä. Olemme suunnitelleet, että joulukuussa somistamme "torikujalla" jonkun kuopiolaisen liikkeen ikkunan. Itsekukin on jo ainakin alustavasti miettinyt, mitä itse valmistamiaan tuotteita aikoo torikojussaan myydä. Nyt yhteisessä kokoontumisessa aloitimme oman torikojun rakentamista. Oli mielenkiintoista huomata, miten erilaisia kojuja itsekukin suunnitteli ja teki, vaikka meillä useimmilla oli samanlainen perusmalli yhdestä kirjasta.

Kuva 1: Torikojun eri vaiheiden tekemistä mietittiin porukalla.

961613.jpg 961617.jpg

Kuvat 2 ja 3: Minun torikojun reunalaudat kuvassa 1 ja katto kuvassa 2.

961619.jpg

Kuva 3: Kun tulin kotiin, niin jälleen kerran piti heti jatkaa keskeneräistä työtä. Tässä valmis torikojuni.

961622.jpg

Kuva 4: Juliana-äidin isosisko Wilhelmina lähtee joulukuussa myymään Kuopioon... enpäs kerrokaan vielä mitä. Wilhelmina puki tänä iltana päälleen ihastuttavan, virkatun hartiahuivin, jonka sain tänään nukkekotikerhon swapista. Sen on Tiina virkannut. Wilhelmina on koko päivän puuhannut Nukkekoti Nehafon puutarhassa. Hänhän on ammatiltaan puutarhuri. Puutarhassa tuli jo vähän kylmä, joten hartiahuivi lämmittää mukavasti. 

Kiitos Tuulalle, että saimme taas tulla autotalliisi sahailemaan ja kerhoa pitämään. Ja kiitos myös jokaiselle mukana olleelle. Hienoa, että taas olimme saaneet uuden kerholaisen. Oli jälleen tosi mukavaa, rentouttavaa!