Kellarikerroksen remontti näyttää nyt edistyvän nopeammin kuin itse nukkekodin pääosan. Osittain koska keksin, että on helpompi tapetoida ym. tavalla laittaa kellarikerroksen huoneita nyt, kun kerrosta ei ole laitettu vielä nukkekodin pääosan alle.

1305175.jpg

Kuva 1: Takkahuone näyttää tänään tällaiselta. Takanurkkaan "kivitakan" taakse tulee "liuskekivistä" tehty seinä (tarkemmin kuvassa nro 2). "Liuskekivien" vasemmalla puolella olevaan takaseinään on liimattu säkkikangasta. Oikeanpuoleisen seinän ruudullinen "tapetti" on erään kaupan paperiostoskassista.

Takkahuoneen oikeanpuoleinen "kaarisisäänkäynti" viereiseen huoneeseen; reunaa koristaa kankainen, ehkä paremmin jopa villainen, vanha koristenauha, joten olen aikaisemminkin käyttänyt kaariovien koristuksessa mm. ruokasalissa.

 1305182.jpg

Kuva 2: "Liuskekivet" on leikattu munakennoista, liimattu kahdelle kapealle paperille (takaseinälle ja oikealle seinälle oma paperinsa) ja maalattu Tiimarin ruskealla, vihreällä ja valkoisella akryylivärillä, sopivasti sekoittaen. Niin on saatu erilaisia sävyjä. "Liuskekivien" välit piirtelin vihreällä tussilla

1305169.jpg.

1305161.jpg

Kuvat 3 ja 4: Kuvia ruokakellarin seinien "kalkitsemisesta". Liimasin seiniin säkkikangasta ja maalaan seinät valkoisella maalilla, joka muusta nukkekotirakentamisesta johtuen nyt sattuu olemaan Helmi-kalustemaalia.