Wilhelmina ja Feri ovat hankkineet Siranda kotinsa keittiöön kaapin seinälle ja "keraamisen" sähkölieden päälle liesituulettimen.

Seinälle kiinnitetyn sinisen kaapin valmistuksen aloitin syksyn ensimmäisessä nukkekotikerhossa Tuulan luona. Kaapin malli on muunneltu versio kaapista, joka löytyy Freida Grayn kirjasta Dolls' House Furniture.

Asensin ensimmäisen sähkölampun Nukkekoti Sirandaan eli seinälampun. Sähkötarvikkeet ovat "eurominejä". Lampun kuuppa on ihokarvanpoistoterän suojus - sinertävä jo valmiiksi eli sopii hyvin keittiön väreihin. 

Remonttimiehet saivat laitettua myös kaakelin keittiön seinälle keittiön pöytätason ja liesituulettimen taakse. Kaakeliarkin sain Tuulalta joulukalenteristä 2007. Taas kerran voin todeta, että toisilta nukkekotiharrastajilta swapeista saadun tavarat kyllä ajan kanssa löytävät paikkansa.

Yllä olevassa kuvassa vielä "liesituulettimen" osat. Tuo vihreä "läpyskä" on jokin Tupperware tuote. Sain sen joskus kirppariostoksen kylkiäisenä. Pystyyn asennetun pahvisen putken päähän laitoin valkoisen muovikorkin, jolla pystyin säätämään putken pituuden oikeanlaiseksi. Pahviputken "kaakeloin" ja valkoisen korkin maalasin kuparimaalilla.