Wilhelmina ja Feri ovat antaneet uudelle kodilleen nimen "Siranda". Siis Nukkekoti Siranda.

Siranda on kuten nimi Nehafokin lapsuuteni namibialaista kwangalin kieltä, jota puhutaan Okavango-joen rannoilla Namibian ja Angolan rajalla. Siranda tarkoittaa korussa olevaa helmeä.

Wilhelminan ja Ferin mielestä Siranda on monesta syystä oikein sopiva nimi heidän uudelle kodilleen.

Talon Wilhelmina - emännän nimessä on suomen sana helmi, vaikka hän onkin hollantilainen. Asuuhan hän Suomessa.

Wilhelminan puolison Ferin mielestä hänellä on kolme arvokasta helmeä kodissaan: puoliso Wilhelmina sekä tyttäret Anna ja Erika.

Avasin Lake View talon kolme materiaalipakkausta. Itse talossa on yli 30 osaa ja pohjaosasssa yli 20 osaa. On siinä tekemistä ennen kuin saan valmiiksi koottua!

Ja iltapäivällä "kuivaharjoittelin" eli kokeilin miten osat sopivat toisiinsa. Siitä muutama valokuva.

Kahdessa ylläolevassa kuvassa on siis itse päätalo, jonka alle tulee vielä seuraavassa kuvassa oleva pohjakerros. Etuseinällä aukeaa "isompi ovi" vasemmalle - siinä on tuo komea puinen ikkunaristikko - ja pienemmän matalamman osan ovi oikealle.

Kuvissa näkyy talon sisällä vasemmassa nurkassa pyöreä aukko, johon tulee koko talon korkeudelta kierreportaat. Yllä olevassa kuvassa on talon edessä osa noista portaista.

Talon materiaali on siis MDF-levyä. Portaat, ikkunaristikko ja asukkaiden käyttämät ovet ovat vaaleampaa puuta. Koko talon korkeudeksi tulee noin metri, leveys on 65 - 70 cm, syvyys koko talolla etuterasseineen noin 40 cm ja isompien huoneiden huonesyvyys noin 30 cm.

Talon rakentamisesta on juttua sivulla "nukkekotien rakentaminen".