"LIISAN LELUTEHDAS" on jatkanut ahkerasti toimintaansa viime päivinä "omissa tiloissaan" ja tänään nukkekotikerhossa Kuopiossa.

Veturi%20ja%20kuorma-auto%2025.01.14-nor

Taas on syntynyt uusi veturi. Ja kuorma-auto taitaa olla melkoinen maasturi! Tämä on kuorma-auton eka kappale. Lava on tehty kannettavan tietokoneen näppäimestä ja tuo irrallinen keltainen rengaskin on jonkun purkamani koneen sisuksista. Monta vuotta on siitä, kun purin viimeksi kannettavan tietokoneen. Olen pyöritellyt näppäimiä ja jo miettinyt, heitänkö pois. Nyt löytyi käyttöä.

Pyykkipojasta%20leluja-normal.jpg

Pienistä puisista pyykkipojista olen näpertänyt kilpa-autoja ja laivoja. Lisämateriaaleina puuhelmet ja hammastikut. Keskellä oleva auto on vielä nurinpäin ja toinen akseli liimaamatta. Siitä huomaa, että pyykkipojassa on oikein paikat auton akseleille! Auton nokalla on pieni "automerkin merkki", joka on oikeasti se pieni metallinen osa, joka irtoaa kun sulake palaa.

Nukkekotikerhossa%20tein%2025.01.14-norm

Tänään meillä oli nukkekotikerho Kuopiossa aiheena nukkekodin lelut. Minä olin ennakkoon valmistellut tällaisen määrän leluja ts. osat olivat valmiina senkun liimailin autot ja laivat kokoon. Olipa taas mukavaa kerhossa! Kiitos kaikille mukana olleille!