Nukkekoti Sirandan asukkaat Wilhelmina ja Feri lapsineen ovat saaneet kotinsa kylpyhuoneremontin valmiiksi ja myös kylppärikalusteet paikalleen.

WC-istuin ja oikealla oleva kaapisto ovat eurominituotteita. Kaapiston ostin puuvalmiina ja maalasin. Kylppärin matto on samanlainen kuin Nehafon kylpyhuoneessa - "pullojen ja purkkien avaaja-läpyskä".

Oviaukko vasemmalle vie makuuhuoneeseen. Koska talossa oli tällä kohtaa alunperin isompi oviaukko, pienensin oviaukkoa rakentamalla kapean koristeellisen "kaakeliseinän". Makuuhuoneen puolella tässä seinässä on muunlaista koristetta, mutta siitä kerron myöhemmin. Ovikin on "tilattu puusepältä".

Lasten amme on kirpputorilöytö. Kuvassa näkyy myös nukkekotikerhon swapista saamani kuntoiluvälineet - punainen jumppamatto (seinää vasten), juoksuvyö, hyppynaru ja käsipainot.

 

Kylpyhuoneen seinälamppu (tosi vaikea kuvattava!) on samanlainen kuin Sirandan keittiön seinälamput. Peilin ostin kirpparilta.

Itsetehdyn käsienpesualtaan olenkin jo aikaisemmin esitellyt blogissani. Samoin itsetehdyn suihkukaapin suihkuineen.

Kaapiston päällä on nukkekotikerhon swapista saamani kylpyhuonesetti eli hiusharja, peili, hammasmuki ja -harjoja sekä hammastahnatuubi hienolla tarjottimella. Helminauhatkorut ovat Pampulalta vuoden 2008 joulukalenterivaihdosta. 

Kylpyhuoneen kattolampun varjostin on jonkin purtelon muovinen korkki. Lampun johto on kätketty kuivamustekynän vieterin sisään.

Nukkekoti Sirandan pohjakerroksessa on 5 sähkölamppua ja "päätaloon" tulee 12 - 13 sähkölamppua - osa kattoon ja melko monta seinille. Lamput johtoineen ja pistotulppineen ovat eurominituotteita. Varjostimet teen suurimmaksi osaksi itse. Olen huomannut että valmiina ostetut lamput varjostimineen ovat melko heppoista tavaraa.

Minusta ei olisi sähkömieheksi, sillä melkein joka kerta tuskailen sähkötöitä tehdessäni. Lampun johdosta joutuu irroittamaan pistotulpan, jotta saa johdon vietyä seinään poratun reiän läpi. Johdon takaisin laittaminen pistotulppaan niin että valot syttyvät on itselleni se vaikein vaihe. Vaikka käytössäni on Esan hyvät sähköistysohjeet.