Nehafon lasten Emma-mummi tuli kyläilemään. Emma-mummi on Juliana-äidin ja hänen sisarensa Wilhelminan äiti ja asuu Hollannissa.

Kuten Juliana ja Wilhelmina, niin Emma-mummikin on saanut nimensä Hollannin kuninkaallisten mukaan. Emma oli kuningatar Wilhelminan (hallitsijana 1890 - 1948) äidin nimi ja Julianahan (hallitsijana 1948 - 1980) oli Wilhelminan tytär.

1775016.jpg

Kuva 1: Mummin tulon kunniaksi Nehafon perheestä otettiin uusi perhekuva.

Perheenjäsenet: Takarivissä vasemmalta Juliana-äiti, Emma-mummi, Wilhelmina-täti. Lapset vasemmalta alkaen: Mirjami,  Paavo (sininen lippis), Saara (meni vähän piiloon), Pirkko ja Pentti. Paavon edessä Paula, sitten Maria, Katariina ja Klaus.

Kun on näin monta henkeä kuvassa, niin aina valokuvaa otettaessa joku lapsista menee piiloon toisen taakse tai tekee jotain muuta "hassua".

Lapset ovat Juliana-äidin lapsia. Kuten usein olen maininnut, niin hänen miehensä on edelleen "matkoilla".

1775004.jpg

Kuva 2: Löysin Emma-mummin Forssasta viime sunnuntaina, Kakstaso kirppikseltä (Turuntien ja Rautatienkadun kulmassa). Jo pitempään minulla oli mielessä, että kun löytyisi "sopiva" mummi. Hänellä oli ihan mummille sopiva vaatetus valmiina. "Tuunasin" häntä sen verran, että hieman laitoin hopeaa hiuksiin ja tein silmälasit. Nämä laukuthan olen jo tehnyt aikaisemmin.

Laukuissa mummilla on tietysti perheelle tuliaisia mm. luontoaiheisia kirjoja. Koska mummi tietää, että perheen lapset ymmärtävät vain suomen kieltä, hän osti kirjat tulomatkalla Helsingistä.

1775007.jpg

Kuva 3: Emma-mummi on kyllä vähän nuoren näköinen eli hän on vasta vähän yli viidenkymmenen. Mutta kun nuorena on perustanut perheen ja saanut lapsia, sitä ehtii mummiksi melko nuorena.

1775008.jpg

1775012.jpg

Kuvat 4 - 5: Mummilla on niin hienot asusteet, että otin hänestä vielä kaksi kuvaa takaapäinkin. Eikös hänellä ole ihan mummille sopiva päähine ja hartiahuivi!