Tänään meillä oli syksyn ensimmäinen nukkekotikerhon kokoontuminenMiian luona. Aiheena oli koripunonta. Useimmalle koripunonta oli ihan uutta, kokeilua. Olemme saaneet kerhoomme uusiakin jäseniä, mukavaa. Kiitos Miialle ja kaikille kerholaisille mukavasta lauantai-iltapäivästä. Oli mielenkiintoista nähdä myös Miian Hallahovi "livenä"!

Minä kokeilin puunkantokorin punomista kuparilangasta. Punoin jälleen "styroksin" (ei ole kuulemma "oikeaa" styroksia tämä käyttämäni sininen levy) päällä. Viimeistelin työn kotona. Lopputulos on tällainen:

886828.jpg

Jälleen on todettava, että kuparilankapunos on tosi vaikea kuvattava. Kuparilanka on tietokoneen näytön sisältä purettua.

886832.jpg

Arvoimme joulukalenteriswapin osanottajien kesken, kuka kenellekin tekee joulukalenterin tavarat. Minä saan tehdä Hannalle ja Tuula minulle. Oli meillä kerhoswapkin. Sain tällaisen ihastuttavan tuolin ja maton, Tuulalta. Sopivat oikein hyvin väriensä puolesta Nukkekoti Nehafon vanhempien makuuhuoneeseen. Juliana-äiti olikin jo kaipaillut kaunista tuolia uuden kirjoituspöytänsä ääreen.

886021.jpg