Wilhelmina ja Feri tutkivat tänään tullutta rahtilähetystä, suihkukaappia kotiin Sirandaan. Heidän pitää vielä kutsua remonttimiehet laittamaan suihkukaappi paikalleen.

Vasemman puoleisessa kuvassa on oleellisin osa suikukaappia eli isäntä sai tällaisessa muovisessa kotelossa pari kuivamustekynää. Varasin heti kotelon kun näin että suihkukaappihan siitä tulee. Tämä kuva on otettu viime syyskuun alussa, joten tuotekehittely taas hieman vei aikaa.

Tänään suihkukaappi siis valmistui. Suihkukaapin alla on Arlan fetakuutiorasian kannen puolikas valkoiseksi maalattuna. Jos tarkkaan katsoo tätä alustaa, niin huomaa siinä kuvauksen aikana mittatikkuna olleen tulitilkun. 

Feri on niin pitkä mies, että hän ei taida mahtua suihkun alle eli hän joutuu käyttämään käsisuihkua. "Suihkut" ovat nappikuulokkeista - hopean väriseksi maalattuja. Sininen "vesijohtoputki" on pilli, joka sopivasti haitarinomaisesti taittuu yläsuihkulle.

Tässä vielä lähikuva käsisuihkusta, jonka johto on päällystetty kihartimesta puretusta metallilankavieteristä. Vähän samanlaista kuin kuivamustekynien vieteri, mutta paljon paljon ohuempaa.

Suihkukaapissa on myös koneista purettuja osia mm. käsisuihkun teline ja saippuateline. "Saippuat" ovat taas tietokoneen uumenista purettuja - ovatkohan nämäkin vastuksia vai mitä.

Wilhelmina halusi kotinsa kylpyhuoneeseen vähän luksusta eli tuon tähtikoristeen (tarroista).

"Pakko" jatkaa tätä kirjoittelua. Oletteko seuranneet, minkälaisia mainostekstejä blogisivuillenne tulee. Mielenkiintoista.