Nukkekotikerhostamme Pirkko, Tiina ja Tuula olivat kanssani joulukalenterivaihdossa tänä jouluna. Meillä oli mittakaavana 1:48. Jokainen teki muille 8 pientä pakettia eli saimme kukin avata 24 pakettia. Arvaatte, että näiden minien valokuvaaminen on hyvin haasteellista.

Pikkupaketit%20minulle.jpg

Tässäpä minun saamat pienet paketit.

Pirkolta%20KOOSTE.jpg

Pirkolta sain muutaman pöydän, mikä on kiva juttu, kun itse aina pöytiä tehdessä tuskailen pöydänjalkojen kanssa eli miten tehdä näin minikoossa niistä yhtä pitkät. Pirkon paketeista löytyi myös vauva ja monenlaista kodin hyödyllistä tavaraa kuten sateenvarjo, pyyhkeitä, valokuvia raameissa, matto, mustaa multaa pusseissa ja kukkanen.

Tiinalta%20KOOSTE.jpg

Tiinalta tuli koottava kamina, pöytä ja leivonnaisia, pieni kori ja värikkäitä mattoja. Upeaa pientä virkkausta, matto ja sohvatyynyjä. Maalipurkit oli kivasti toteutettu. Ja tarvikepussi. Näitä minimini tarvikkeita ei ole koskaan liikaa, olen huomannut.

Tuulalta%20KOOSTE%202.jpg

Tuulalta sain upean nojatuolin ja pöydän sekä peilipöydän, pienen pienen ämpärin ja lattiamopin. Myös huonekalukitit ovat aina mukavia, niistä saa kivasti nukkekotikalusteita. Lisäksi oli tarvikkeita.

 

IMG_20200816_050341.jpg

Tässäpä minun pienet paketit Pirkolle, Tiinalle ja Tuulalle.

Kaasuhellat%20Tuula%20ja%20Tiina%20kaiki

Yläkuva: Tiina ja Tuula saivat kaasuhellat ja kaikki saivat puupöllejä täynnä olevat puutarhakärryt. Alakuva: kaikki saivat kaasugrillit. 

Kaikille%20pienet%20traktorit%20ja%20Soi

Kaikilta löytyi paketista pieni veturi tai onko se traktori (yläkuva) ja kaikille oli soikea sohvapöytä ja pieni radio (alakuva).

Koirankoppi%20ja%20Koira%20Tuulalle%20Pi

Koira ja koirankoppi oli myös kaikkien paketissa.

Nuket%20vas%20Tuualle%20ja%20oik%20Pirko

Tuula (vasen yläkuva) ja Pirkko (oikea yläkuva) saivat pienet nuket. Tiinan paketista löytyi tiskiallaskaappi ja Pirkolle oli retronvärinen wc-istuin (alakuvat). Lisäksi kaikki saivat tarvikepaketin, pientä tilpehööriä mistä voi tehdä jotain. Näistä minulla ei ole kuvaa.

Olipa jälleen mukava avata pieniä paketteja. Pirkko, Tiina ja Tuula - kiitos kun osallistuitte kanssani joulukalenterivaihtoon.