Maija- neiti on hankkinut itselleen oman siirtolapuutarhamökin. Sekä Maija ja mökki "tilpehööreineen" ovat noin kokoa 1:24.

Alunperin mökin oven yläpuolella, missä nyt lukee "Maijala", oli teksti "suolaa & pippuria" eli mökissä oli suola- ja pippuripurkit. Mökin vieressä terassilla oli puiset "koivu" ja Suomen lippu salossa.

Maija-neidistä on mukava istuskella mökin terassilla. Varsinkin kun hän ei voi juuri mitään tehdä puutarhassa, koska oikea käsi on "paketissa" - ranne nyrjähti.

Maija istuu namibialaisessa "simpukkatuolissa". Terassin pöytä on Tupperware - tuote, muovinen jääkaappimagneetti ja sen jalustana on "pohjaton" sormustin.

1148539.jpg

Päässään Maijalla on hieno hattu. Sen on Tuula tehnyt. Sain sen joulukalenterista jouluna 2007.

Tässä terassin pöytä lähempää. Maija-neidillä on aina janojuomaa vieraitten varalta, Juomalasit ovat kuivamustekynän osia. Pullo on Euro-minituote ja kannu on Wooperin tuotteita.

Mökillä kun ollaan, on esillä myös "rantajuttuja". Pikkusimpukat ovat Välimeren rannoilta. Korin, jossa simpukat ovat, olen punonut ohuehkosta vaalean keltaisesta kartongista.

Maijan mökki on sisältä sisustettu niin, että pedin patja toimii päivällä istuimena ja illalla sen voi levittää lattialle. Kätevä järjestely, kun tilaa on vähän. Pikku kisut ovat kännykkäkoruista. Kassi ja kori on itse virkattuja. Seinällä oleva vähän seinävaatteelta näyttävä juliste on "vain" lehdestä leikattu kuva.