Sain vihdoin valmiiksi "korisohvan", josta kerroin jo aikaisemmin viime nukkekotikerhokoontumisen yhteydessä. Tästä edellä mainitusta linkistä pääset katsomaat sohvan tekemisen välivaihetta.

1965880.jpg

1965887.jpg

Kaikki materiaalit löytyivät "kätköistäni". Punontamateriaali on vanhaa ja melko ohutta kalastajalankaa. Tuo "pallomainen" koristenauha on varmaankin ihan ostonauhaa, pitsimäistä, nyplätyn näköistä. Mummini ja tätini "peruja", kuten kalastajalanka.

Sohvan jalat ovat helminauhasta puretuista puuhelmistä, jotka on pujotettu sähköjohdoista purettuun kuparilankaan. Kuparilanka kun taipuu, niin sain tuon kaarevan jalan mallin sohvan etujalkoihin. Takajalat ovat samanlaiset, mutta suorat.

Istuintyynyn kangas on tullut nukkekotikerhon swappaketissa Tuulalta. Hän oli ommellut kankaasta taidolla pienen pussukan, missä paketin sisältö oli. Ja nyt minä purin tuon pussukan.

Sohva tulee ilmeisesti Nukkekoti Nehafon Talvipuutarhaan.

Mietin, että on muuten aika monta tuntia monena päivänä, monta iltaa, tullut taas väkerrettyä yhtä huonekalua nukkekotiin. Mielenkiintoista puuhaa, kun saa samalla kehitellä valmista mallia omannäköiseksi.