Nehafon ruokasali (kuva 1) alkaa hahmottua. Sisustusvärit ovat sininen ja valkoinen. Kaksi seinää on maalattu tummansinisellä ja kaksi tapetoitu oikealla vaaleansinisellä tapetilla. Paljon puuttuukin vielä mm. kattolistat. Ja en ole vielä ratkaissut jätänkö katon valkeaksi (maalattu) vain teenkö sille jotain.

850374.jpg

Kaakeliuunikin (kuvat 2 ja 3) valmistui muun mineilyn ohessa. Se on jälleen tehty pringlespurkista, jonka päällystin sinivalkoisella nukkekotikaakelilla. "Kaakelin" ostin nukkekotikerhon retkellä kesäkuussaNukkekoti ja Lelu - liikkeestä Forssasta.

Kaakeliuunin yläosassa oleva "kruunu" on tehty joskus aikoinaan itse virkkaamastani tyynyliinan pitsistä. Pienet "luukut" eli ylhäällä "kierreventtiili" ja alhaalla "nokiluukku" ovat sopivanmallisia ja -värisiä nappeja, koristeena ääriviivatarraa.

850376.jpg

Uuniluukut ja lattialla oleva kipinäsuoja on tehty sampanjapullon "kaulassa" olevasta metallista. Olen maalannut metallin hopeamaalilla ja koristellut ääriviivatarroilla. Uuniluukkujen "saranat" ja "salpa" ovat myös ääriviivatarrojen osia.

850458.jpg