Viikonlopun kesälomamatkani suuntautui Hämeenlinnaan vanhan tätini luo. Sieltä tänä aamuna ajelin Forssaan Wanhanajan lelumarkkinoille. Meitä olikin melkoinen joukko odottamassa oven takana, kun markkinat alkoivat klo 10. Markkinoilla oli suorastaan ahdasta, siis hyvin lämmin tunnelma sekä ulkoisesti (ulkona lämmintä yli 20 astetta) ja myös sisäisesti / henkisesti.

Olipa mukavaa! Kiitos markkinoiden järjestäjille! Muutamia tuttujakin tapasin ja löysin monenlaista mukavaa nukkekotiin:

1769561.jpg

Kuva 1: Kiirehdin markkinoille sisään ja heti etsimään Marian kelloa. Olin hänen blogistaan nähnyt, että tällaisia tulee myyntiin. Juliana-äiti ei ole vielä ratkaissut, mihin huoneeseen hän laittaa kellon.

1769564.jpg

Kuva 2: Nehafon lapset saivat Marian tekemän punaisen potkurin. Harmi, kun nyt on kesä. Lapset eivät pääse heti kokeilemaan potkuria.

1769574.jpg

Kuva 3: Tottakai minun piti saada muutama Bodo Henning tuote; Toimiva vaaka punnuksineen ja vanhanaikainen voikone. Molemmat sopivat hyvin Nukkekoti Nehafon "henkeen", kun talon varustushan ei ole ihan nykyaikainen.

1769582.jpg

Kuva 4: Nehafossa on ajankohtaista ruokakellarin varustaminen, koska siellä remontti alkaa olla loppusuoralla. Tässäpä Susannan vihanneksia. Olen tullut siihen tulokseen, että on parasta ostaa vihannekset ja hedelmät, sillä tuskin osaan tällaisia tehdä.

1769591.jpg

Kuva 5: Myös paprikat ostin markkinoilta. Niiden myyjä / tekijä ei jäänyt mieleen. Hienoja ovat! Mustan silitysraudan ostin jo menomatkalla Hämeenlinnaan Tuuloksen kappakeskuksesta. Siellä on Neste-huoltoaseman vieressä pieni liike, jossa on vähän myös nukkekotitavaraa myynnissä. 

 

Erityisesti katselin markkinoilla, olisiko vanhojen lelujen joukosta löytynyt Nehafon Juliana-äidille miestä, mutta eipä löytynyt. Julianakin oli mukana etsimässä.

Markkinoilta lähdettyäni poikkesin Forssan keskustassa vielä mukavalle kirppikselle "Kakstaso", joka sijaitsee Turuntien ja Rautatienkadun kulmassa. Löysin sieltä Nehafoon uuden perheen jäsenen. Häntäkin olin jo jonkun aikaa etsinyt. Esittelen hänet kunhan olen häntä vähän "tuunannut". Perheen isää en kuitenkaan kirppikseltäkään löytänyt.