Nehafon kolmannen kerroksen tyttöjen huone on nyt muuttumassa pikkutyttöjen huoneeksi, kun olen kalustamassa huonetta uudelleen nukkekodin siirtämisen johdosta. Vinttikerrokseen tulee sitten mm. isojen tyttöjen huone. Pikkutyttöjen huoneeseen ovat muuttamassa Saara, Paula ja Mirjami. Perheestähän löytyy esittely ja yhteiskuva blogistani.

Tein pikkutytöille uusia kalusteita. Lasten kokoa pöydän ja kolme tuolia.

1551336.jpg

Kuva 1: Paula kokeilee uutta tuolia. Tytöistä on mukavaa, että heidän uudet kalusteet ovat iloisen värisiä!

1551338.jpg

Kuva 2: Lähikuva tuolista.

Materiaalina pöytälevyssä on 2 mm:n vaneri ja tuolien istuimessa 1 mm:n vaneri. Pöydän ja tuolien jalat on valmiiksi värikkäistä puuhelmistä. Helmet on pujotettu ohueen pyöreään hammastikkuun. Samanlaisista hammastikuista on myös tuolien jalkojen välipuut ja selkänojan yläpuut. Sininen väri on osittain Helmi-kalustemaalia, osittain akryylimaalia.

Nukkekotikerhossa viime kerralla mukana olleet huomannevat, että nyt vihdoinkin olen käyttänyt vähän 1 mm:n koivuviiluvaneria! Kerhossahan kerroin että melkein vuosi sitten ostin kaksi A4-kokoista levyä Askartelukaupasta (= kaupan nimi) Hämeenlinnasta. Enkä ollut vielä raaskinut käyttää, kun ko. levyä ei "näiltä korkeuksilta" saa ostettua. Levyähän voi leikata saksilla ja todella näin leikaten tuolien istuinosat onnistuivat hyvin.

Lisään tähän linkin blogini aikaisempaan juttuun, jossa kerron taustalla näkyvästä kerrossängystä. Sen olen punonut kuparilangasta.