Teresa-neito on lopultakin saanut sisustettua Neidon kammarinsa. Kuka Teresa-neito on, olen jo kertonut aikaisemmin blogissani. Kammari on  rakennettu A4 kokoisen kopiopaperin pahvilaatikkoon.

Neidon kammarin on mukana Kuopion seudun nukkekotikerhon äitienpäivänä alkavassa kevätnäyttelyssä Risuharjun palvelukeskuksessa Siilinjärvellä. Tänään nukkekotikerhomme "rakentaa" näyttelyn.

Kuva 1: Varmaankin arvaat, mikä on Teresan lempiväri - sininen tietysti!

Kammarissa on monia tavaroita, joita olen saanut nukkistavaroiden vaihdossa kuten oikeassa reunassa etualalla olevan kirjakorin - se on Tytiltä.

Matto on vuosia kaapissani "pyörinyt" kantattu tilkunpala.

Kuva 2: Teresan takana on siis ns. valeovi, joka on tehty kullanvärisestä aaltopahvista ja vieressä oleva nojatuoli on ent. kännykkäteline.

Pöydällä on Tuulalta saatu tarjotin sinivalkoisine kahvikuppeineen. Kisut lattialla löysin kerran kirpparilta. Lautaset seinällä on tehty limsapullon korkin tiivisteistä decoupage-tekniikalla, samoin kuin Teresan takana näkyvä kapea perhostaulu.

Kuva 3: Kirjahylly on sellainen hammasharjateline, joita näkee kaupoissa. Sain tämän "roskavaihdossa" nukkiskerhossa. Kirjahyllyn alimmalla hyllyllä on Tiinalta saatu sininen pahvilaatikko.

Kuva 4: Kuparilankasänky on omaa "käsialaani". Samoin on neulottu sininen peitto ja jalkalamppu. Jalkalampun varsi on muuten puisen henkarin "metalliosa" - se mistä henkari laitetaan tankoon.

Pitkulaisen tyynyn on tehnyt Sloth. Sain tyynyn tekstiilivaihdossa vuonna 2007. Sängyn päädyssä on pieni peili Tytiltä.

Sängyn takana seinällä on ns. valeikkuna. Kelpaa Teresa-neidon katsella espanjalaista kylämaisemaa. Kuva on otettu Granadassa Alhambran linnan ikkunasta. 

Kuva 5: Roombox - huoneeseen vaihdettiin toinen lamppu kuin mitä aiemmin oli tarkoitus koska huoneeseen ei tullutkaan sähköjä. Tämä lamppu on tehty pienehköstä punaisesta kynttilälampetista ja napista sekä punaisesta metallilangasta. Myös lampun "kanta" katossa on nappi.