Sain jokunen aika sitten sisareltani lahjaksi pakkauksen, joka sisältää kaksi kappaletta "pullojen ja purkkien avaajaa" (merkki on "Saana"). Ohjeen mukaan "purkkien avaajalla" voi "avata kaikki kierteelliset kannet taloudessa". "Avaajat" ovat melko ohuita reijällisiä muoviläpysköjä.

Päivän oivallus: Tänään keksin "avaajalle" uuden käytön: aivan kuin tehty nukkekodin kylpyhuoneen matoksi. Vielä kun väri sattui olemaan sininen, niin läpyskä on todella sopiva matto Nukkekoti Nehafon kylpyhuoneeseen!

1233755947_Kylpyhuonematto 1 040209.JPG

1233755959_Kylpyhuonematto 2 040209.JPG

Paras ajatus: Nyt jo aikuinen kummityttöni kutsuu minua kummitukseksi ja minä häntä kummitustytöksi. Hänen tämän päivän sähköpostissa oli lämmin palaute nukkekotiharrastuksestani. Haluan jakaa ajatuksen muiden nukkekotiharrastajien kanssa:

"Kivaa kuulla omasta kummituksestaan :) Ei sitä kaikilla tytöillä olekaan kummituksia! Sinun nukkekotiprojekti on kyllä aivan mahtava, mahdatkohan koskaan saada sitä aivan valmiiksi? Tai ehkä saat tuon talon valmiiksi, ja saat päähäsi että pitäähän niillä olla naapureita... Sitten kun olet mummin iässä (= 85 v.) niin sinulla alkaa jo olla oma nukkekaupunki :P"

Oikeassahan kummitustyttöni on - ajatus uudesta talosta on muhimassa!