Osallistuin toukokuussa ensimmäiseen nukkisvaihtoon eli Ihan Itse - foorumin tekstiilit aiheiseen vaihtoon. Osallistujia oli yhteensä yhdeksän. Itse tein pitsisänkypeittoja ja kissatyynyjä sekä vaihdon "emolle" ylimääräisen tyynyn. Lähetin myös pitsireunaisen nenäliinan itsekullekin.

582435.jpg

582425.jpg

Saamiani paketteja oli mukava avata kuin olisi ollut synttärit tai joulu. Sain monenlaista ihastuttavaa tekstiiliä, joista kuva alla.

627022.jpg

Anii oli tehnyt keittiöpyyhkeen ja raikkaan värisen maton. Helimk oli kutonut hyvin tarpeellisen, keltaisen kynnysmaton. Wiiks oli väkertänyt pienen pienen wc-paperitelineen ja pyyheliinan ja lisäksi oli varakangastakin. Niiskuneidiltä tuli hieno lattiatyyny ja vielä varalle samaa kangasta. Ipux oli kirjonut kauniin tyynyn. Korleen kangastaulu on kiva idea. Tiinan paketti sisälsi käytävämaton ja puna-valkokankaisen patakintaan ja verhot verhotankoineen. Sloth lähetti pitkulaisen ja pyöreän tyynyn sekä tuoksupussin, joten pakettia avatessa "tuoksahti" hyvälle.

Nukkekoti Nehafon perheen koti on vasta rakennusvaiheessa, joten tekstiilejä perheellä on vielä hyvin vähän. He iloitsevat saamistaan tekstiileistä. Niitä todella tarvitaan.