Nukkekotikerhomme kokoontui eilen Kirsin luona, aiheena oli kodin tekstiilit. Totesimme että samanhenkisten kerholaisten tapaaminen on jopa tärkeämpää kuin se mitä kerhossa saa aikaan. Pari tuntia "mennä hupsahti" kerhossa joutuisasti.

Innostuimme jopa miettimään, että jos voittaisi ulkomaan matkan itselleen ja ystävilleen, olisi mukava kutsua vaikka kaikki kerholaiset mukaan matkalle. Miten antoisaa olisi koluta nukkekotikauppoja ja kirppareita jossain isossa Keski-Euroopan kaupungissa!Emme vielä saaneet tekstiilitöitämme valmiiksi, mutta tästä on hyvä kotona jatkaa.Itse aloitin maton tai peiton (en vielä tiedä kumpiko tulee) kutomisen "kangaspuissa" samettilangasta. Tätä samaa samettilankaa on sängynpeitossa, jonka kudoin äskettäin oikeilla kangaspuilla meidän Käsityökeskuksessa.Kerhoswapissa sain Tiinan ihastuttavat pienet keramiikkalautaset. Minun pakettini, pieni matto samettilangasta, meni Nallulle eikä minulla ole siitä kuvaa.

Kirsille vein emännän lahjaksi toissa joulun aikaan Madeiralta ostamani sinisen "kaakelisen" magneettitaulun. Siitä minulla ei ole valokuvaa.
Kiitos Kirsille emännyydestä ja kaikille mukana olleille mukavasta kerhoseurasta!