Nukkekoti Sirandan isäntäväki Wilhelmina ja Feri kävivät huonekaluostoksilla. Huonekaluja vähän mallailtiin Sirandan keittiössä - hyvältä näyttää.

Yllä olevassa kuvassa on keittiön kaapisto, joka sisältää tiskikaapi, sähkölieden ja kaappeja & laatikkoja.

Ruokapöytä ja neljä tuolia (kaksi vielä puuttuu kuvasta) ovat lahja Wilhelminan isolta siskolta Julianalta ja hänen puolisoltaan Jaakolta. Ostin pöydän ja tuolit ihan nukkekotiharrastukseni "alkumetreillä", mutta Nukkekoti Nehafosta niille ei löytynyt paikkaa.

Olohuoneen sohvapöytä tuli tänään postipaketissa keittiökaapiston kanssa Englannista nukkekotiverkkokaupasta The Dolls House Emporium.  

Jälleen kerran ihmettelen heidän nopeaa toimitustaan ja tavaran hyvää laatua. Tein tilauksen viime sunnuntai-iltana netissä ja paketista tuli saapumisilmoitus tänään torstaina aamupäivällä. 

Tilasin Englannista, koska en ole ainakaan nähnyt myytävän näitä huonekaluja (keittiökaapisto ja sohvapöytä) Suomessa ja koska nyt verkkokaupassa oli toimitus ilman postimaksua, kun tilasi tietyn summan edestä.

Wilhelmina ja Feri ihastuivat keittiökaapiston moderniin "ilmeeseen" ja sen on tehty "Ferin mitoilla". Se on siis hieman normaalia korkeampi. Nimittäin tässä perheessä Feri kokkailee mielellään keittiössä. Wilhelmina hoitaa lapsia ja tekee käsitöitä. Lisäksi hän pitää kukkasten hoidosta, sillä hänhän on ammatiltaan puutarhuri kuten varmaan muistatte.

Pieni täsmennys huonekaluista vielä. Ruokapöytä ja 4 pinnatuolia ovat myös "The Dolls House Emporium kalusteita", mutta olen ostanut ne vuonna 2006 Nukkelasta Tampereelta.

Nukkisharrastus on edelleen vähän taka-alalla. Puuhailen pihalla aina kun on vähänkin poutaa.