Takkahuoneen sisustus valmistui jo heinäkuun puolella, mutta vasta tänään sain sen kuvattua ja siirrettyä kuvat blogitiedostoon. Takkahuoneen tapetoinnista ja takasta on blogissani jo aikaisemmin kuvia.

1868171.jpg

Kuva 1: Yleiskuva takkahuoneesta. Oranssit pallolamput ovat yhdestä rannerenkaasta, jonka ostin joskus jostain kirpparilta ihan nukkekotilamppuajatusmielessä. Ovat muuten melko painavaa materiaalia.

1868173.jpg

Kuva 2: Sohviahan rakentelin keväällä nukkekotikerhossa. Niistä ja sohvapöydästä olenkin jo kertonut aikaisemmin. Sohvapöydällä on Hannan tekemiä karkkeja ja Tuulalta saatu "hopeinen" kynttilänjalka. Pöydällä on myös itse tekemäni "simpukkalamppu".

1868175.jpg

Kuva 3: Sinisen sävyinen puuarkku on ostettu Budapestin isosta kauppahallista. "Kiinalaiset" seinätaulut ovat Nehafon perheen "isosedän perintöä". Hänhän matkusti merillä ympärimaailmaa. Arkun päällä oleva taidokkaasti tehty lyhty on Marian.

1868178.jpg

Kuva 4: Vanhan mallinen televisio on ensimmäisiä itse tekemiäni nukkistavaroita. Kuten huomaatte, sieltä tulee mustavalkoinen kotimainen elokuva. Television päällä on nukkekotikerhon swapista saatu Kirsin tekemä radio. Seinällä on "kooste" Heljä Liukko-Sundströmin tauluista. Sohvalla istuvat nallet olen ostanut käsityömessuilta. 

1868180.jpg

Kuva 5: Emma-mummi on tyttären tyttärien eli Katariinan ja Pirkon seurana.

1868185.jpg

Kuva 6: Pirkko istuu keinutuolissa, joka on eurominituote. Maalasin sen siniseksi. Keinutuolin takana on viime kesänä Oulaisista  Veteraanikonepäivien rompetorilta ostettu kirjahylly.

1868514.jpg

Kuva 7: Hyllyn päällä kuten takkahuoneessa yleensäkin on pieniä matkamuistoja.