Nukkekoti Nehafon perheen vanhemmilla,  Julianalla ja Jaakolla oli melkoinen homma saada kaikki yhdeksän lastaan samaan valokuvaan niin, että edes jokaisen lapsen kasvot näkyisivät. Tiedäthän, blogini lukija että vilkkaat lapset eivät pysy paikallaan edes hetkeä! Valokuva haluttiin ottaa koska Jaakko-isäkin on nyt kotona.

Takana siis perheen vanhemmat Juliana ja Jaakko. Jaakon sylissä nuorimmainen, Maria. Sohvalla vasemmalta alkaen Klaus, Katariina, seisomassa Paula, Mirjami. Sohvan edessä vasemmalta alkaen Pentti, Saara, Pirkko ja Paavo.

Kuten aikaisemmin olen kertonut, osa lapsista on Juliana-äidin aikaisemmasta avioliitosta, osa adoptoituja ja osa on Julianan ja Jaakon yhteisiä lapsia. Mutta Jaakon mielestä kaikki lapset ovat hänen lapsiaan ja hänelle yhtä rakkaita. Tästä Jaakon asenteesta Juliana on hyvin onnellinen.

Nehafossa asuu ainakin toistaiseksi myös Julianan sisaren Wilhelminan kolmihenkinen perhe ja pitkillä vierailulla käy myös Julianan ja Wilhelminan äiti Emma - mummi Hollannista.