Nukkekotikerhomme kokoontui eilen Siilinjärvellä Palvelukeskus Risuharjun päivätoimintatiloissa. Neljä kerholaista oli päässyt mukaan tekemään kaikenlaista kivaa eli kukin teki mitä halusi. Osa meistä teki salaisia joulujuttuja. Kolme tuntia mennä "hurahti" nopeasti. Kiitos mukana olleille!

Minä aloitin punomaan kuparilangasta Nukkekoti Sirandan vanhemmille eli Wilhelminalle ja Ferille parisänkyä. Feri on pitkä mies, joten sängyn pituuskin on sen mukainen. Vähän otin mallia aikaisemmin punomastani Nukkekoti Nehafon vanhempien parisängystä

Kotona olen jatkanut sänkyä - tilanne on tällainen, tänään. Tuleekohan tästä sänky?

Suurin osa kuparilangasta on naapurilta lahjaksi saatua, jostain "koneesta" purettua, valmiiksi jo näin kauniiksi patinoitunutta. Sängyn jalat tein niin, että kieputin kuparilankaa grillitikun ympärille ja liimasin puuhelmen jalan loppupäähän. Sängyn päädyn ja jalat kiinnitän ohuemmalla kuparilangalla sänkypohjaan ja toisiinsa.

Tottakai meillä oli jälleen kerhoswap:

Tuula sai minun pakettini, joka sisälsi Kreetalta ostamani maljakon. Maljakon kummallakin puolella on erilaiset piirrokset, siksi kaksi kuvaa.

Minä sain Kirsin "Tukholman tuliaiset" eli ompelurasian - tietysti Sirandan Wilhelminalle hänen tulevaan käsityö- ja harrastushuoneeseensa, josta olenkin jo kertonut.