Nukkekotikerhon joulukalenteripakettien avaaminen on saanut minussa aikaan sen, että olen alkanut ideoida ja vähän jo materiaalia keräämäänkin - ensi vuoden joulun kalenteripakettien tekemistä varten!

Kun olin nuori, niin meidän perheessä oli oikein vitsinä se, että aloitin seuraavan joulun joululahjojen tekemisen aina heti joulun jälkeen. Nyt olen tästäkin aikataulusta edellä.

Kuva%206.%20Paulalta%208.pv%C3%A4-normal

Paulan 8. päivän paketista sain suolakurkkuja purkissa, purjon ja tomaatinviipaleita. Kuvasta ei täysin saa selvää, kuinka hienoja nämä ovat!

Kuva%207.%20Kirsilt%C3%A4%209.pv%C3%A4-n

Kirsin 9. päivän paketissa oli upea metallipunonnalla tehty lamppu!

Eksoottiset%20kukkakorit%2004.09.13-norm

Kirsi, Kristiina, Kaija, Tiina ja Paula ovat kukin vuorollaan joulukuu 1. - 8. päivä löytäneet minun pikkupaketeista tällaiset eksoottiset kukkakorit. Kukkakorit olen tehnyt serpentiininauhasta, kukat helmistä ja metallilangasta. Eksoottiseksi kukkakorit tekee nuo punamustat siemenet, jotka ovat Namibiasta, Afrikasta. Näistä siemenistä sanottiin aikanaan, että ne ovat myrkyllisiä, mutta koska ne ovat yli 40 vuotta vanhoja, niin eiköhän kaikki myrkyt ole jo niistä hävinneet. Kukkakoreja on kuusi, koska tein tällaisen myös itselleni.